Basında İpekyolu

Sektörün liderlerinden olan IPEKYOLU JEWELLERY, IGI ana sponsorluğunda düzenlenen bölgenin en büyük fuarı Istanbul Jewelry Show da profesyonel markalarla ve müşterilerle buluştu.


.

Siz değerli iş ortaklarımızla 24-27 Mart 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan İstanbul Jewellery Show'da görüşmek dileğiyle...


.

Siz değerli iş ortaklarımızla 07-10 Ekim 2021 tarihlerinde Standımıza bekleriz.


.

 

İnstagram ve Facebook hesaplarından sonra Ipekyolu Jewellery eğlenceli ve ilgi çekici videolarıyla artık Youtube kanalında takipçileriyle buluşuyor.

Fotoğraf çekimlerimizden renkli görüntüler ve  showroomumuzdaki en son gelişmeleri takip etmek için kanalımıza abone olmayı unutmayın! 

 


.

Her sene düzenlenen İstanbul Mücevherat Fuarı'na katılım sağlayan Ipekyolu Jewellery, değerli misafirlerini en gözde koleksiyonları ve birbirinden lezzetli ikramlarıyla ağırladı. Sıradışı ve yenilikçi tasarımlarıyla sektörün liderlerinden olan Ipekyolu Jewellery, Ante Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Sn. İbrahim Kaygısız'ın katılımıyla düzenlenen törenden bir kez daha ödülle ayrıldı. 


.

Sette ve Swarovski işbirliğiyle oluşturulan Zirconia serisi yeni ürünler ve modellerle İstanbul Mücevherat Fuarı 21-24 Mart 2019'da ziyaretçilerle buluşuyor. Uzun süren detaylı ve özverili bir çalışmanın sonucu olan Sette Swarovski Zirconia koleksiyonu yenilenen yüzüyle davetlilerin beğenisine sunulacak.

 


.