İPEKYOLU KUYUMCULUK İHRACATTA ZİRVENİN YILDIZI OLDU

İpekyolu Kuyumculuk olarak 18 Nisan'da “Mücevher İhracatçıları Birliği” tarafından düzenlenen İhracat Yıldızları Ödül Töreni'nde 'Gümüşten Mamul Mücevherat kategorisinde' 8'inci kez birincilik ödülü almaya hak kazandık.

Firmamızın kurucusu, aynı zamanda İstanbul Gümüş ve Takı Derneği’nin Başkanı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) üyesi Hüseyin Kaygısız, Ticaret Bakanı Yardımcısı Özgür Volkan Ağar, İstanbul Valisi Davut Gül, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mustafa Gültepe ve Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Burak Yakın'ın da katıldığı ödül töreninde yer aldı. Hüseyin Kaygısız ödül konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye'nin yüzüncü yılında ihracattaki katkımızı artırmaya devam ediyoruz. Ülkemizin ihracatının büyük bir oyuncusu ve daha önemlisi bir parçası olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Dünyanın liderleri arasına girme hedefiyle azimle ve kararlılıkla çalışarak bu katma değer yarışında bayrağı daha ileri taşıyor, rekorlara birlikte koşuyoruz."

Aynı zamanda pazar hakkındaki değerli görüşleriyle insanlara öneride bulunan Hüseyin Kaygısız “Başarımızın sırrı, doğru ürünü pazara doğru zamanda, doğru fiyatla sunmak. Ama hepsinden önemlisi çok çalışmak. Yenilikçi ve benzersiz tasarımlar ve yüksek kaliteli ürünlerle dünya çapında tercih ediliyoruz. Alt markalarımızdan Sette Jewels'in ürünleri de yurt dışında öne çıkıyor’’ dedi.

Bu ödül, İpekyolu Kuyumculuk’un kaliteden ödün vermeden sürekli, yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımına destek nitelikte oluyor. Müşterilerimize ve iş ortaklarımıza olan taahhüdümüzü sürdürerek, mücevher sektöründe daha da yükseklere tırmanmayı hedefliyoruz. Bu başarının arkasında emeği geçen tüm çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza ve değerli müşterilerimize teşekkür ederiz. İpekyolu Kuyumculuk olarak, yolumuza daha da kararlı bir şekilde devam ederek sizler için en iyisini amaçlıyoruz.